events

14, 15, 16 juni 2019 | Hashimoto lifestyle retreat, Yogabee Domburg

strongcore is onderdeel van het team bij dit event

Op 15 juni 2019 zal ik aanwezig zijn op het Hashimoto lifestyle retreat bij Yogabee in Domburg. Dit retreat is speciaal voor vrouwen die de auto-immuunziekte Hashimoto met zich mee dragen. Hashimoto geeft uiteenlopende klachten van extreme vermoeidheid, terugkerende ontstekingen, haaruitval, darmproblemen tot stemmingswisselingen.

Wat gaat er gebeuren tijdens het Hashimoto lifestyle retreat?

Het Hashimoto lifestyle retreat wordt gegeven op een prachtige locatie in Domburg en vlakbij het strand. Je bent dus echt even weg uit de dagelijkse beslommeringen. Daar worden er tools meegegeven die je in je levensstijl kan inpassen om klachten te beperken en weer energiek en vrolijk door het leven te kunnen gaan. Er wordt aandacht besteed aan voeding, suppletie, beweging en ontspanning… Alles voor een gezonde lifestyle met deze ziekte. Natuurlijk mag massage daar niet bij ontbreken!

Wanneer je je hebt ingeschreven voor dit retreat wordt je de mogelijkheid geboden om te ervaren wat massage is en wat het zowel fysiek als mentaal met je doet. Even de tijd voor jezelf en volledig ontspannen. De keuze bestaat uit een ontspanningsmassage of lomi lomi massage.

Het retreat wordt georganiseerd door Brigitte Filippini-Santegoeds, zelf Hashimoto patiënt en orthomoleculair voedingsadviseur, trainer Hormoonfactor, medical wellness coach en life- en loopbaancoach. Zij heeft zich toegewijd om zich te verdiepen in de literatuur over deze ziekte, opleidingen te volgen en anderen te begeleiden. Als geen ander weet ze wat jij voelt en dat maakt dit retreat zo uniek!