nieuws

Het beste cadeau van of voor Sinterklaas?

Sinterklaas komt alweer bijna en hij weet als geen ander hoeveel stress zijn verjaardag met zich meebrengt. Veel organiseren achter de computer, zodat ieder cadeautje bij het juiste kind komt. Zware zakken met pakjes meesleuren en dat vaak kilometers aan een stuk. Veel bukken om al die schoentjes te vullen en vele bezoekjes brengen aan de kinderen.

Dit gaat Sinterklaas en zijn Pieten ook niet in de koude kleren zitten! Rugklachten, spierpijn, overbelasting en vermoeidheid liggen op de loer. Des te meer reden om daarna wat tijd voor jezelf te nemen.

Na inspanning komt ontspanning

Zou het niet fijn zijn om al te kunnen uitkijken naar het moment van rust na deze hectische periode? Het moment dat je compleet kan ontspannen en verlost bent van vermoeidheid en/of pijntjes.

strongcore heeft cadeaubonnen waarmee je familie, vrienden of kennissen kan verblijden met dit uitzicht. Deze zijn mooi verpakt en vanaf € 10,-  verder in te vullen. Zo kan je ervoor kiezen een complete behandeling cadeau te geven of een korting op een behandeling. Ook kan je de bon voorzien van een originele boodschap. In plaats van de naam van de betreffende behandeling in te vullen, kan er bijvoorbeeld ook staan “Sinterklaasstress behandeling”. Voor meer informatie neem contact op.