events

Alles over ontstressen, bewust zijn, plezier en voldoening tijdens dit yogaweekend!

Op de vrijdag 5 en zaterdag 6 juli zal ik massages gaan geven bij Yogabee waar het Yogaweekend “Expand Yourself” zal plaatsvinden. Het weekend wordt gegeven door Chantal Soeters van Delight Yoga.

In dit weekend worden er handvatten meegegeven om je horizon te verruimen, barrières te doorbreken en verbinding te maken met wie je echt bent. Zo kun je bewust en met meer rust, plezier en voldoening in het leven kan staan.

Op verschillende manieren wordt er gewerkt aan het fysieke, emotionele en spirituele staat van zijn. Yoga, meditatie, zelfreflectie, ademhalingsoefeningen, visualisatie en nog veel meer!

Een ontspannings- of sportmassage mag hier zeker niet ontbreken om het lichaam direct te laten profiteren en lichamelijke spanningen te laten afnemen.  Je bent in een andere omgeving en het hele weekend staat in het teken van het loslaten van stress. Door massage gaat de stijfheid uit de spieren en zal er minder of geen bewegingsbeperking meer zijn. Wanneer je je spieren ook nog gaat stretchen zoals bijvoorbeeld bij Vinyasa Yoga zal dit een enorme weldaad zijn voor je hele fysieke gesteldheid.

Voel hoe de lichamelijke rusteloosheid wegebt en totale ontspanning de overhand krijgt.
Voor meer informatie over dit weekend kun je kijken op: