nieuws

Het beste cadeau van of voor Sinterklaas?

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land en zij weten als geen ander hoeveel stress de verjaardag van de Sint met zich meebrengt. Veel organiseren achter de computer, zodat ieder cadeautje bij het juiste kind komt. Zware zakken met pakjes meesleuren en dat vaak kilometers aan een stuk. Veel bukken om al die schoentjes te vullen en vele bezoekjes brengen aan de kinderen.

Dit gaat Sinterklaas en zijn Pieten ook niet in de koude kleren zitten! Rugklachten, spierpijn, overbelasting en vermoeidheid liggen op de loer. Des te meer reden om daarna wat tijd voor zichzelf te nemen.

Na inspanning komt ontspanning

Zou het niet fijn zijn om al te kunnen uitkijken naar het moment van rust na deze hectische periode? Het moment dat je compleet kan ontspannen en verlost wordt van vermoeidheid en/of pijntjes.

Met een cadeaubon van strongcore kan de Sint grote mensen en ook kinderen verblijden met een stukje ontspanning. Deze zijn mooi verpakt en vanaf €10,- verder in te vullen. Zo kan hij ervoor kiezen een complete behandeling cadeau te geven of een korting op een behandeling. Ook kan hij de bon voorzien van een originele boodschap. In plaats van de naam van de betreffende behandeling in te vullen, kan er bijvoorbeeld ook staan “Sinterklaasstress behandeling”.