samenwerking

Yogabee is een luxe retreatcentrum en ligt vlakbij het dorpje Domburg en nog geen 500 meter van het strand. Het biedt slaapplaatsen voor 16 personen en beschikt over een ruime yogastudio, een sauna, verwarmd binnenzwembad en tennisbaan.

Yogabee kan worden gehuurd door yogadocenten en yoga-organisaties of bedrijven die hun training willen combineren met yoga.

Organiseert je een retreat of event bij Yogabee? Dan is het mogelijk om strongcore te boeken om jouw retreat nog completer te maken! Zo kunt je de mensen een unieke wellness ervaring aanbieden of juist een behandeling van klachten ontstaan door stress of overbelasting. Je kunt hierbij o.a. denken aan nekklachten, schouderklachten, rugklachten, rsi of vermoeide kuiten. Heb je vragen over wat de mogelijkheden zijn voor jouw retreat of yogaweekend? Neem dan gerust contact op.

Behandelingen zullen bij Yogabee in Domburg worden uitgevoerd en alles wat nodig is wordt meegenomen. Je hoeft daar niks voor te regelen! Wanneer je voor jouw retreat minimaal 8 behandelingen hebt gereserveerd krijg je nog een leuke korting op de tarieven.

Doorloop deze website en wanneer je strongcore als een waardevolle aanvulling ziet voor jouw retreat of event, neemt dan gerust contact op. Ik kom je graag versterken om jouw retreat tot een succes te maken!