Over de praktijk

Strongcore is ooit begonnen als (sport)massagepraktijk onder de naam Massagepraktijk Zeeland. Inmiddels zijn er diverse behandeltechnieken bijgekomen en bestaan deze niet alleen meer uit massage. De naam dekte de lading niet meer en er is daarom gekozen voor de nieuwe naam “strongcore“.

Bij strongcore sta jij centraal en de kwaliteit van behandelen voorop. Er worden vaak verschillende technieken gecombineerd bij een behandeling afhankelijk van je hulpvraag. Het strekken en rekken van spieren of spiergroepen, het bewegen van gewrichten, bindweefseltechnieken, dry needling of massage… Zo kun je een goede begeleiding verwachten op weg naar een optimaal herstel bij blessures, overbelasting en andere fysieke klachten.

Strongcore is een kleine praktijk zonder wachtkamer, je stapt zo binnen! Het is dan ook belangrijk dat je op de afgesproken tijd komt. Op deze manier wordt de hygiëne van de praktijk en de privacy van de cliënten gewaarborgd. In de praktijk is al het nodige materiaal aanwezig. Je hoeft dus geen eigen handdoeken mee te nemen.

Het belang van vertrouwen

Voor aanvang van de behandeling of behandeltraject zal je een aantal vragen gesteld. Deze hebben betrekking tot je gezondheid. Het is belangrijk dat je daar open over kunt zijn. Vragen die jij misschien niet relevant vindt, kunnen wel relevant zijn voor de behandeling. Het is dan ook vanzelfsprekend dat er zorgvuldig met je gegevens wordt omgegaan en dat deze absoluut niet aan derden verstrekt worden. Meer informatie hierover lees je in de privacyverklaring

Mignon Kuipers

Sporttherapeut

Wie behandelt er?

Het idee om sportmassage te gaan doen is bij mij gekomen nadat ik zelf een blessure opliep tijdens een training. Eenmaal in de praktijk wilde ik alleen maar meer weten om de kwaliteit van de behandelingen te verbeteren. Inmiddels is er meer kennis in huis en zijn er verschillende behandeltechnieken bijgekomen. In de toekomst zal ik blijven ontwikkelen om je optimaal te kunnen begeleiden!