Over de praktijk

Strongcore is ooit begonnen onder de naam Massagepraktijk Zeeland. Inmiddels is het verder ontwikkeld in behandeltechnieken en bestaan deze niet alleen meer uit massage. De naam dekte de lading niet meer en ik heb daarom gekozen voor de naam “strongcore“.

Bij strongcore sta jij centraal en de kwaliteit van behandelen voorop. Afhankelijk van jouw hulpvraag ga ik bekijken welke technieken ik uit mijn “toolbox” kan gebruiken om je zo efficiënt mogelijk te helpen. Het strekken en rekken van spieren of spiergroepen, het bewegen van gewrichten, bindweefseltechnieken, dry needling of massage… Zo kun je een goede begeleiding verwachten op weg naar een optimaal herstel bij blessures, overbelasting en andere fysieke klachten.

Het is een kleine praktijk zonder wachtkamer, je stapt zo de behandelruimte binnen! Het is dan ook belangrijk dat je op de afgesproken tijd komt. Op deze manier wordt de hygiëne van de praktijk en de privacy van de cliënten gewaarborgd. In de praktijk is al het nodige materiaal aanwezig. Je hoeft dus geen eigen handdoeken mee te nemen.

Het belang van vertrouwen

Omdat er gewerkt wordt vanuit een holistische visie wordt er vooraf aan een behandeling of behandeltraject de tijd genomen om te bekijken of ik je kan helpen en wat het meest efficiënte is. Ik zal je vragen stellen met betrekking tot je algehele gezondheid. Het is belangrijk dat je daar open over kunt zijn. Vragen die jij misschien niet relevant vindt, kunnen toch betrekking hebben op de klacht en relevant zijn voor het verloop van herstel en de behandeling. Het is vanzelfsprekend dat er zorgvuldig met je gegevens en verhaal wordt omgegaan en dat er absoluut niks aan derden verstrekt wordt. Meer informatie hierover lees je in de privacyverklaring

Mignon Kuipers

Sporttherapeut

Wie behandelt er?

Het idee om sportmassage te gaan leren is bij mij gekomen nadat ik zelf een blessure opliep tijdens een training. De opleiding vond ik erg interessant en eenmaal in de praktijk kwam ik erachter hoe leuk ik het vind om mensen echt te kunnen helpen. Ik wilde alleen maar meer kennis opdoen om meer verschillende klachten te kunnen behandelen en de kwaliteit van de behandelingen te verbeteren. Ook in de toekomst zal ik blijven ontwikkelen om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden naar het best haalbare resultaat!