Over de praktijk

Strongcore is ooit begonnen als massagepraktijk onder de naam Massagepraktijk Zeeland. De praktijk heeft veel ontwikkeling doorgemaakt en de naam dekte de lading niet meer en er is daarom gekozen voor de nieuwe naam “strongcore“.

Bij strongcore sta jij centraal en de kwaliteit van behandelen voorop. Technieken worden regelmatig gecombineerd bij een behandeling afhankelijk van je hulpvraag. Het strekken en rekken van spieren of spiergroepen, het bewegen van gewrichten, bindweefseltechnieken, dry needling, manuele lymfedrainage of massage… Zo kun je een goede begeleiding verwachten op weg naar een optimaal herstel bij blessures, overbelasting en andere fysieke klachten. Ook voor het voorkomen van blessures ben je bij strongcore aan het juiste adres!

Strongcore is een kleine praktijk zonder wachtkamer, je stapt zo binnen! Het is dan ook belangrijk dat je op de afgesproken tijd komt. Op deze manier wordt de hygiëne van de praktijk en de privacy van de cliënten gewaarborgd. In de praktijk is al het nodige materiaal aanwezig. Je hoeft dus geen eigen handdoeken mee te nemen.

 

Wat kost de behandeling van pijnklachten en hoelang duurt het?

Na anamnese en lichamelijk onderzoek varieert de duur van een behandeling tussen de 30 en 45 minuten, afhankelijk van de klacht en het behandelplan. Het kan zijn dat je na een behandeling al verbetering voelt; over het algemeen zijn er meerdere ( 2 tot maximaal 6 ) behandelingen nodig. Na 3 behandelingen moet er duidelijk merkbaar verbetering zijn. De kosten van een behandeling varieert van € 27,50 tot maximaal € 35,- afhankelijk van de duur.

 

Het belang van vertrouwen

Voor aanvang van de behandeling of behandeltraject zal je een aantal vragen gesteld. Deze hebben betrekking tot je gezondheid. Het is belangrijk dat je daar open over kunt zijn. Vragen die jij misschien niet relevant vindt, kunnen wel relevant zijn voor de behandeling. Het is dan ook vanzelfsprekend dat er zorgvuldig met je gegevens wordt omgegaan en dat deze absoluut niet aan derden verstrekt worden. Meer informatie hierover lees je in de privacyverklaring

Mignon Kuipers

Sporttherapeut

Wie behandelt er?

Het idee om sportmassage te gaan doen is bij mij gekomen nadat ik zelf een blessure opliep tijdens een training. Eenmaal in de praktijk liep ik weer tegen bepaalde problematiek aan. Het daagde mij uit om me meer te verdiepen en de kwaliteit van de behandelingen te verbeteren. Inmiddels heb ik meer kennis in huis en zal ik mezelf blijven ontwikkelen om je optimaal te kunnen begeleiden!